bara
MOTOR
h
OME
cerc
R
~ produsele pot fi achizitionate din magazinul nostru la pretul afisat pe site (pretul include TVA)~
~ pentru detalii despre stocuri si produse ne puteti contacta telefonic, prin mail direct sau completand formularul de    aici    ~
~ comenzile pot fi livrate prin curierat rapid, costurile pentru transport (si ramburs, daca plata se efectueaza numerar) cazand in sarcina cumparatorului~

CONTACT:
OTOPENI (IF)
Str.Garii Otopeni Nr.13
Tel: 021 350 1167; 031 102 2432; 0371 050 477
e-mail: motorhome2@motorhome.ro
PROGRAM MAGAZIN: L-V: 9 - 18   S: 9 - 14(de 2 ori/luna)
 1.corturi comerciale
 2.corturi pentru rulote si van-uri, corturi pentru voiaj
 3.verande pentru rulote, campere si van-uri
 4.corturi auto (pentru plafon)
 5.parasolare, paravanturi, umbrare, umbrele
 6.hamacuri
 7.scaune pliante
 8.mese pliante
 9.sezlonguri si paturi pliante
10.saci de dormit, saltele
11.dulapuri si suporturi pliante, mobilier camping
12.scari, trepte
13.rucsacuri, geamantane, genti, borsete
14.genti izotermice, cutii frigorifice, frigidere
15.lumini
16.scule, sisteme de fixare, ancorare
17.produse antiinsecte, antirozatoare
18.aragazuri si gratare, butelii, incalzitoare cu gaz, accesorii gaz
19.accesorii bucatarie, vesela camping
20.accesorii menaj camping
21.accesorii rulote/campere
22.toalete portabile si acesorii
23.dusuri, recipiente pentru apa si carburant
24.pompe apa rulote/campere + accesorii
25.chiuvete, baterii si robinete apa, racorduri ,sonde, rezervoare
26.incuietori, yalle, antifurturi pentru rulote/campere
27.ferestre si amenajari interioare
28.sisteme de ventilatie/trape rulote
29.aer conditionat rulote si campere
30.sisteme de incalzire/ apa calda rulote si campere
31.prize camping 12V/220V, adaptoare CEE, intrerupatoare
32.panouri solare, generatoare
33.multimedia, antene de satelit, alarme
34.oglinzi suplimentare pentru rulote
35.cutii auto pentru voiaj, portbagaje auto
36.suporturi pentru biciclete
37.ambarcatiuni pneumatice si accesorii nautice
38.prize pentru remorci
39.elemente optice(lampi auto) pentru rulote/campere/remorci
40.sasiu, caroserie, carlige pentru remorcare
41.baterii de acumulatoare si accesorii, redresoare, invertoare
42.pompe de aer, compresoare, aspiratoare, aeroterme, pheonuri
<< inapoi
autorulote autorulote inchirieri
BENIMAR VANZARI/SECOND INCHIRIERI
ambarcatiuni gonflabile configurator Tempest ambarcatiuni
CAPELLI RIB CONFIGURATOR TEMPEST CAPELLI BOATS

Politica de confidențialitate

Nota de informare privind protecția datelor personale

 

SC MOTORHOME SRL în calitate de autor, proprietar, administrator al site-ului www.motorhome.ro, respectă caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest site în vederea plasarii comenzilor de achizitie a produselor noastre. 

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulație a acestor date şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecția vieții private, SC MOTORHOME SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță şi numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. 

SC MOTORHOME SRL se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului www.motorhome.ro prin plasarea de comenzi şi achiziționarea de produse în magazinele Motorhome, asa cum prevăd dispozițiile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecția datelor personale. 

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi: 

  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de intervenție asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opoziție (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justiției (art.18). 

Orice informație furnizată de dumneavoastră va fi considerată şi va reprezenta consimțământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de SC MOTORHOME SRL în conformitate cu scopurile menționate mai jos.

 Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizați.

 Dacă doriți ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteți notifica oricând acest lucru la următoarea adresă postala: SC MOTORHOME SRL, Str. Drumul Garii Otopeni nr.13, Otopeni, jud.Ilfov sau pe adresele de email: motorhome@motorhome.ro si motohome2@motorhome.ro

 

Tipul de date ce vor fi colectate si/sau prelucrate:

 

  • nume, prenume, nr telefon, adresa email, sex, data nastere, adresa postala de livrare a produselor, preferințele în cumpărarea produselor

Scopul colectării datelor

 Atunci când ne furnizați datele cu caracter personal, SC MOTORHOME SRL le poate utiliza în următoarele scopuri declarate, dacă nu se specifica în alt fel:

 pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă pentru nevoile dumneavoastră;

  • pentru a vă confirma comenzile plasate în sistem on-line şi a vă furniza informații suplimentare cu privire la acestea (date legate  de livrare, de facturare, etc);
  • pentru intocmirea formalitatilor si a documentelor necesare contractarii sau vanzarii de produse (facturi, contracte, note de livrare, documente care atesta achitarea produselor)

SC MOTORHOME SRL va furniza datele dumnevoastra constând in nume, prenume, adresa postala, numar de telefon, firmelor de curierat, atunci cand veti solicita efectuarea livrarii, in scopul realizarii acestui serviciu.

 

SC MOTORHOME SRL poate dezvălui datele cu caracter personal către terți dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună-credință în care aceste acțiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozițiile legale; protejarea şi apărarea drepturilor de proprietate ale SC MOTORHOME SRL şi ale site-ului www.motorhome.ro, acționarea în circumstanțe de urgență pentru protejarea siguranței personale a angajaților, utilizatorilor de produse sau servicii. De asemenea, putem dezvălui date cu caracter personal către organisme financiare, entitati care lupta impotriva fraudei, furnizori de servicii tehnologice, cu care avem incheiate contracte cu clauze de confidențialitate.

 Atunci când SC MOTORHOME SRL este solicitat să furnizeze date cu caracter personal sau nu se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii stricte a obiectului solicitării.

 Modalitati de colectarea de date cu caracter personal

 Datele cu caracter personal vor fi colectate prin urmatoarele modalitati: 

  • prin formulare de inregistrare de pe site-ul motorhome.ro
  • prin intermediul punctelor de vinzare din magazinele proprii cu ajutorul angajatilor.

 

 

Utilizarea datelor statistice şi a datelor anonime

 

SC MOTORHOME SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în următoarele scopuri:

  • realizării de rapoarte / analize;
  • realizării de informari în scopuri proprii;
  • publicării, promovării, ofertarii serviciilor oferite de SC MOTORHOME SRL.

 

Drepturile utilizatorului

 

Ca si persoană vizată, ne puteți contacta în orice moment şi în mod gratuit, cu o notificare, folosind datele de contact menționate mai sus, în vederea exercitării drepturilor dvs. în conformitate cu GDPR.

 

Aceste drepturi sunt următoarele:

 

  • Dreptul de a primi informații cu privire la prelucrarea datelor şi o copie a datelor procesate
  • Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete
  • Dreptul de a solicita ştergerea datelor “dreptul de a fii uitat” cu caracter personal şi, în cazul în care datele cu caracter personal au fost făcute publice, transmiterea informațiilor referitoare la solicitarea de ştergere către alți operatori
  • Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor
  • Dreptul la portabilitatea datelor - poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator
  • Dreptul de a se opune prelucrării datelor cu intenția de a înceta prelucrarea
  • Dreptul de a retrage oricând un consimțământ dat în vederea opririi unei prelucrări a datelor care se bazează pe consimțământul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului acordat înainte de retragere
  • Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere dacă considerați că prelucrarea datelor este o încălcare a GDPR.

  

Informații despre cookie-uri

Politica Cookies

 

Ce este un cookie?

 

Un “cookie” (“browser cookie”, “HTTP cookie” sau “internet cookie”) este un fişier de mici dimensiuni, format din litere şi cifre, ce poate fi stocat pe terminalul utilizatorului (computer, mobil sau alt echipament de pe care se accesează Internetul). Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome, Safari) şi este complet “pasiv” (nu conține programe software, viruşi sau spyware şi nu poate accesa informațiile de pe hard-disk-ul utilizatorului). Durata de existență a unui cookie este determinată.

 

De ce folosim cookies?

 

Această tehnologie de stocare automată a datelor este utilizată pentru a colecta informații ca: tipul de browser, sistemul de operare etc. Folosim cookies pentru a îmbunătăți utilizarea şi funcționalitatea site-ului nostru şi pentru a înțelege mai bine modul în care vizitatorii îl utilizează.

Cookie-urile noastre permit identificarea în timp a utilizatorilor care au mai vizitat site-ul nostru, fără a compromite datele cu caracter personal. Pentru a vă oferi cele mai bune servicii, vom folosi atât cookie-uri "permanente", cât şi "cookie-uri de sesiune".

Cookie-urile permanente servesc la a vă oferi o navigare mai bună pe site-ul nostru.
Dezactivarea acestor cookie-uri nu afectează posibilitatea utilizării site-ului.

Datele stocate în cookie-urile de sesiune sunt valabile numai pentru vizita dumneavoastră curentă şi oferă posibilitatea utilizării depline a serviciilor disponibile pe site-ul nostru.

 

Cum pot opri cookies?

 

Browserul poate fi configurat astfel încât să respingă fişierele cookie. Dezactivarea cookie-urilor poate duce, însă la îngreunarea accesării paginilor web ale site-ului sau la imposibilitatea de înregistrare sau de folosire a unor funcții care necesită înregistrarea sau colectarea de informații. Setările referitoare la cookies pot fi modificate oricând.

Dacă nu doriți cookie-uri, puteți modifica setările browser-ului (pentru informații, consultați secțiunea "Ajutor" din bara de meniu a browser-ului dumneavoastră). Cookie-urile deja stocate pe computerul dumneavoastră pot fi eliminate prin ştergerea datelor temporare de navigare.

 

Ce tipuri de cookies sunt folosite?

 

Pe site-ul www.motorhome.ro se găsesc următoarele tipuri de cookie-uri:

 

 

Categorie

Nume

Descriere

Expirare

Necesare - Cookie-urile necesare sunt utile pentru la a face un site utilizabil prin activarea funcțiilor de bază, precum navigarea în pagină şi accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate funcționa corespunzător fără aceste cookie-uri.               

PHPSESSID

Identificatorul sesiunii de lucru, folosit la autentificare. Face legatura dintre sesiunea de lucru de pe server si terminal. Dezactivarea lui afecteaza functionalitatea autentificarii; daca este dezactivat sesiunea de lucru se va reinitializa. 

La incheierea sesiunii de navigare

lang

Reține codul ISO pentru limba în care conținutul site-ului este afişat. Este strict necesar pentru ca site-ul să funcționeze corect. 

La incheierea sesiunii de navigare

land_id

Reține ID-ul intern al limbii în care conținutul site-ului este afişat. Este strict necesar pentru ca site-ul să funcționeze corect. 

Niciodată

lang_name

Reține denumirea limbii  în care conținutul site-ului este afişat. Este strict necesar pentru ca site-ul să funcționeze corect. 

Niciodată

locale_code

Reține codul local al limbii în care conținutul site-ului este afişat. Este strict necesar pentru ca site-ul să funcționeze corect. 

Niciodată

Preferințe - Cookie-urile de acest tip ajută site-ul să memoreze informațiie care influențează modul în care acesta arată şi funcționează; ele rețin preferințele utilizatorilor, cum sunt de exemplu limba sau țara din care se accesează site-ul. 

cart

Memorează conținutul coşului de cumpărături al utilizatorului. 

4 ore

dPR

Este folosit pentru a identifica densitatea ecranului utilizatorului (device pixel ratio) pentru afişarea imaginilor în mod corespunzător.

Niciodată

hideAlert(urmat de un număr)

Este folosit pentru a nu afişa diferite notificări la cererea utilizatorului (cand apasă pe butonul de închidere a notificării). Ex: notificare folosire cookie-uri.

12 ore

 

Alte cookie-uri funcționale se pot adăuga în viitor.

  

Cookie-uri instalate de terți

Pe site-ul nostru se pot regăsi cookie-uri plasate de terțe părți, pe care nu le controlăm.

 

Categorie

Nume

Descriere

Expirare

Statistică - Cookie-urile de statistică îi ajută pe proprietarii unui site să înțeleagă modul în care vizitatorii interacționează cu site-ul prin colectarea şi raportarea informațiilor în mod anonim.

_ga

Folosite de Google Analytics. înregistrează un ID unic folosit pentru a genera date statistice despre cum vizitatorul utilizează site-ul. 

2 ani

_gali

Folosite de Google Analytics.

La încheierea sesiunii de navigare

_gat

Folosite de Google Analytics.

La încheierea sesiunii de navigare

_gid

Folosite de Google Analytics. înregistrează un ID unic folosit pentru a genera date statistice despre cum vizitatorul utilizează site-ul. 

La încheierea sesiunii de navigare

Marketing - Cookie-urile de marketing sunt utilizate pentru a urmări traseul utilizatorilor de la un site la altul. Intenția este de a afişa anunțuri relevante şi eficiente pentru utilizatori, aşadar ele sunt mai valoroase pentru publisheri şi pentru agențiile de publicitate / terți.

ads/ga-audiences

Folosite de Google AdWords pentru a reactiva vizitatorii care se estimează că se pot transforma în clienți, bazandu-se pe comportamentul online al acestora.

La încheierea sesiunii de navigare

ads/user-lists/#

Folosite de Google AdWords.

La încheierea sesiunii de navigare

collect

Folosite pentru a trimite date către Google Analytics despre device-ul şi comportamentul utilizatorului. Urmăresc utilizatorul în funcție de device-uri şi canalele de marketing. 

La încheierea sesiunii de navigare

fr

Folosite de Facebook pentru a livra servicii de publicitate cum este licitarea în timp real de către terți / agenții.

3 luni

IDE

Folosite de Google DoubleClick pentru a înregistra şi raporta acțiunile utilizatorului după vizualizarea sau accesarea reclamelor advertiserilor cu scopul de a măsura eficacitatea reclamei şi pentru a livra reclame targetate utilizatorului. 

1 an

impression.php/#

Folosite de Facebook pentru a memora impresiile pe pagini folosind butonul de Facebook log-in. 

La încheierea sesiunii de navigare

test_cookie

Folosite pentru a verifica dacă brwoser-ul utilizatorului acceptă cookie-uri. 

La încheierea sesiunii de navigare

fbm_165523266803396

Create şi folosite de Facebook Pixel pentru identificarea domeniului.

1 an

fbsr_165523266803396

Create şi folosite de Facebook Pixel.

1 an

tr

Folosite de Facebook Pixel.

La încheierea sesiunii de navigare

 

Link-uri către politica de confidențialitate, termenii şi condițiile Facebook se pot găsi aici: https://www.facebook.com/help/cookies/update.


Pentru Google, puteți găsi mai multe informații aici: https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=ro.

 
Dacă nu doriți cookie-uri, puteți modifica setările browser-ului (pentru informații, consultați secțiunea "Ajutor" din bara de meniu a browser-ului dumneavoastră). Cookie-urile deja stocate pe computerul dumneavoastră pot fi eliminate prin ştergerea datelor temporare de navigare. 

 

 

Back to Top

VANZARI AUTORULOTE BENIMAR



VANZARI RULOTE SI AUTORULOTE SECOND HAND



INCHIRIERI AUTORULOTE



EVENIMENTE LA CARE AM PARTICIPAT: SNIB 2018



CALATORII CU CAMPERUL: OCOLUL PAMANTULUI



CONTACT
TERMENI SI CONDITII
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE