bara
MOTOR
h
OME
cerc
R
~ produsele pot fi achizitionate din magazinul nostru la pretul afisat pe site (pretul include TVA)~
~ pentru detalii despre stocuri si produse ne puteti contacta telefonic, prin mail direct sau completand formularul de    aici    ~
~ comenzile pot fi livrate prin curierat rapid, costurile pentru transport (si ramburs, daca plata se efectueaza numerar) cazand in sarcina cumparatorului~

CONTACT:
OTOPENI (IF)
Str.Garii Otopeni Nr.13
Tel: 021 350 1167; 031 102 2432; 0371 050 477
e-mail: motorhome2@motorhome.ro
PROGRAM MAGAZIN: L-V: 9 - 18   S: 9 - 14(de 2 ori/luna)
 1.corturi comerciale
 2.corturi pentru rulote si van-uri, corturi pentru voiaj
 3.verande pentru rulote, campere si van-uri
 4.corturi auto (pentru plafon)
 5.parasolare, paravanturi, umbrare, umbrele
 6.hamacuri
 7.scaune pliante
 8.mese pliante
 9.sezlonguri si paturi pliante
10.saci de dormit, saltele
11.dulapuri si suporturi pliante, mobilier camping
12.scari, trepte
13.rucsacuri, geamantane, genti, borsete
14.genti izotermice, cutii frigorifice, frigidere
15.lumini
16.scule, sisteme de fixare, ancorare
17.produse antiinsecte, antirozatoare
18.aragazuri si gratare, butelii, incalzitoare cu gaz, accesorii gaz
19.accesorii bucatarie, vesela camping
20.accesorii menaj camping
21.accesorii rulote/campere
22.toalete portabile si acesorii
23.dusuri, recipiente pentru apa si carburant
24.pompe apa rulote/campere + accesorii
25.chiuvete, baterii si robinete apa, racorduri ,sonde, rezervoare
26.incuietori, yalle, antifurturi pentru rulote/campere
27.ferestre si amenajari interioare
28.sisteme de ventilatie/trape rulote
29.aer conditionat rulote si campere
30.sisteme de incalzire/ apa calda rulote si campere
31.prize camping 12V/220V, adaptoare CEE, intrerupatoare
32.panouri solare, generatoare
33.multimedia, antene de satelit, alarme
34.oglinzi suplimentare pentru rulote
35.cutii auto pentru voiaj, portbagaje auto
36.suporturi pentru biciclete
37.ambarcatiuni pneumatice si accesorii nautice
38.prize pentru remorci
39.elemente optice(lampi auto) pentru rulote/campere/remorci
40.sasiu, caroserie, carlige pentru remorcare
41.baterii de acumulatoare si accesorii, redresoare, invertoare
42.pompe de aer, compresoare, aspiratoare, aeroterme, pheonuri
<< inapoi
autorulote autorulote inchirieri
BENIMAR VANZARI/SECOND INCHIRIERI
ambarcatiuni gonflabile configurator Tempest ambarcatiuni
CAPELLI RIB CONFIGURATOR TEMPEST CAPELLI BOATS

Termeni şi condiţii

 
1. Condiții de utilizare

 Folosirea, incluzând vizitarea şi cumpărarea produselor de pe site-ul www.motorhome.ro implică acceptarea şi respectarea termenilor şi condițiilor stabilite de către administratorii site-ului conform prevederilor legale. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a acestui site web, care este deținut şi administrat de SC MOTORHOME SRL, se recomandă citirea cu atenție a termenilor şi condițiilor de mai jos.

 

Administratorii acestui site îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condițiile oricând, fără niciun preaviz sau notificare. De aceea, vă rugăm să reveniți pe această pagină de fiecare dată când utilizați site-ul. În acest sens vă informăm că fiecare accesare a site-ului reprezintă o acceptare expresă a termenilor şi condițiilor de utilizare.

 

Vizitarea şi utilizarea acestui site se pot face numai dacă sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceşti termeni şi condiții vă rugăm să încetați să mai accesați sau să folosiți în orice fel site-ul www.motorhome.ro.

 

2. Protecția datelor personale

 

În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulație a acestor date, vă informăm că societatea noastră colectează datele personale în vederea expedierii produselor şi propriilor materiale informaționale, promoționale şi publicitare către clienții săi.

Prin crearea unui cont de utilizator în cadrul site-ului www.motorhome.ro vă dați acordul expres şi neechivoc ca datele dumneavoastră personale să fie prelucrate de către SC MOTORHOME SRL şi ulterior arhivate în servere securizate. Arhivarea datelor dumneavoastră personale se face atât în scopul înlesnirii modului de efectuare a comenzilor dumneavoastră viitoare, cât şi în scopul desfăşurării de către societatea noastră de activități de marketing direct.

 

SC MOTORHOME SRL va prelucra, publica şi utiliza datele personale, fără alte obligații sau plăți față de dumneavoastră pentru acțiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare şi de marketing prin poştă, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare). Datele dumneavoastră personale nu vor fi divulgate altor persoane sau companii fără acordul dumneavoastră, însă ele vor putea fi transmise autorităților în drept pentru verificarea tranzacțiilor comerciale sau altor autorități, care în baza legii au dreptul să solicite aceste date.

 

Societatea nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile şi/sau furturile de informații cauzate de defecțiuni ale soft-ului cu care este conceput şi găzduit site-ul şi nici nu garantează faptul că site-ul, server-ul, email-urile expediate nu conțin viruşi sau alte elemente care pot dăuna calculatorului dumneavoastră.

 

În condițiile în care, ulterior creării unui cont de utilizator, nu mai doriți ca SC MOTORHOME SRL să folosească datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne transmiteți prin poştă o cerere simplă în acest sens la adresa: SC MOTORHOME SRL, Str. Drumul Garii Otopeni nr.13, Otopeni, jud.Ilfov sau pe adresa de email: motorhome@motorhome.ro. În acest caz contul de utilizator al dumneavoastră va fi şters din serverele SC MOTORHOME SRL, iar datele dumneavostră personale vor fi depersonalizate, fiind utilizate în continuare în scopuri statistice.

 

3. Prețul

 

Prețurile afişate în cadrul site-ului www.motorhome.ro sunt în RON şi conțin TVA. Prețurile afişate sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afişate, SC MOTORHOME SRL rezervându-şi dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare.

4. Livrarea produselor

 

SC MOTORHOME SRL se obligă să proceseze toate comenzile şi să expedieze produsele comandate (în limita stocului disponibil) în termen de maxim 72 de ore de la data efectuării fiecărei comenzii. Produsele sunt considerate livrate în momentul predării acestora către curier.

 

5. Returnarea/schimbul mărfurilor

    Legislaţia românească în domeniu prevede: "consumatorul persoana fizică are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă în termen de 14 zile calendaristice, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". (conf. O.G. 130/2000 art. 2, lit. e.)

   "Clienţi" sau "consumatori" sunt doar persoanele fizice. Clienţii cu personalitate juridica nu au dreptul să denunţe unilateral contractul, legislaţia în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice. 

Clienții care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna şi/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, în termen de maxim 14 zile de la primire,cu respectarea termenilor şi condițiilor de mai jos:

Orice retur trebuie să fie precedat de o notificare a intenţiei de retur care se face la următoarea adresă de e-mail: motohome2@motorhome.ro  sau la adresa postala: SC MOTORHOME SRL, Str. Drumul Garii Otopeni nr.13, Otopeni, jud.Ilfov .

Dupa ce primim notificarea dumneavoastra, va vom trimite un e-mail cu toate informatiile necesare pentru efectuarea in bune conditii a returului, de aceea va rugam sa nu expediati coletul inainte de a primi acest e-mail informativ de la noi.

Produsul comandat va fi returnat în aceeasi stare în care v-a fost livrat, având aceeaşi etichetă ataşată, ambalajul original şi împreună cu documentele de livrare care l-au însoțit.

Returul se face exclusiv prin curier sau direct in magazinele SC MOTORHOME SRL.

Costul transportului pentru returnare produselor prin curier va fi suportat integral de catre client.

În cazul în care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comandă va fi procesată şi expediată în maxim 72 de ore de la data returnării produselor comandate. Diferențele de preț vor fi returnate în maxim 3 zile lucrătoare de la data returnării produselor comandate.

 

6. Limitări

 

SC MOTORHOME SRL încearcă, în cadrul site-ului, să ofere clienților săi o descriere cât mai detaliată asupra produselor sale, însă nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului www.motorhome.ro este completă sau total lipsită de erori. De asemenea SC MOTORHOME SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru nici un tip de pierderi cum ar fi: pierderi de date, profituri pierdute, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificări fără anunțarea în prealabil ale datelor, prețurilor sau structurii site-ului.

 

7. Drepturi de autor

 

Întregul conținut al site-ului www.motorhome.ro este protejat conform legii dreptului de autor şi legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Folosirea fără acordul scris al SC MOTORHOME SRL a oricăror elemente aparținând site-ului www.motorhome.ro se pedepseşte conform legilor în vigoare.

 

Societatea îi conferă utilizatorului dreptul de a descărca informațiile de pe site doar în vederea folosului propriu, necomercial, cu condiția de a nu modifica simbolurile şi textul cu privire la copyright şi drepturile de autor. Societatea NU conferă dreptul utilizatorului de a modifica parțial sau integral site-ul web, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră fără acordul societății. Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afişa, publica, reproduce, acorda licențe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web. Vă aducem la cunoştință că MOTORHOME este marcă înregistrată, proprietatea SC MOTORHOME SRL şi în acest sens orice utilizare a mărcii fără acordul societății fiind pedepsită conform legii.

 

8. Informații, comunicări

 

Cei care accesează / vizitează site-ul pot face comentarii şi orice alte comunicări pe adresele de e-mail motohome@motorhome.ro si motohome2@motorhome.ro atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător sau defăimător. Sunt încurajate comentariile şi comunicările care transmit idei, sugestii, întrebări, informații cu privire la site, produsele şi serviciile oferite prin intermediul site-ului. 

În cazul în care ne sunt trimise informații, materiale, documente, prin orice metodă posibilă incluzând e-mail, poştă, fax, formulare online, se va considera că utilizatorul conferă societății dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui şi prezenta aceste informații prin orice mijloace.

 

 

Back to Top

VANZARI AUTORULOTE BENIMARVANZARI RULOTE SI AUTORULOTE SECOND HANDINCHIRIERI AUTORULOTEEVENIMENTE LA CARE AM PARTICIPAT: SNIB 2018CALATORII CU CAMPERUL: OCOLUL PAMANTULUICONTACT
TERMENI SI CONDITII
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE